Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

24.12.2021

Прийшла зима. Снігом вкриті поля, на гілках дерев і кущів сніжок та залишки старого листя, а в лабораторії методики ознайомлення з живою природою Лисичанського педагогічного фахового коледжу квітнуть кімнатні рослини та кипить експериментальна робота. Так, студенти перших курсів спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта» культивують весняні квіти, зокрема, крокуси, нарциси. Дослідницька робота передбачає створення відповідного освітлення для рослин; дотримання температурного режиму; організацію належного поливу. Метою дослідження є теоретично обґрунтувати спеціальні способи, прийоми вирощування квітів, створити та експериментально перевірити кліматичні умови лабораторії методики ознайомлення з природою для зберігання рослин і подальшої їх висадки у відкритий ґрунт.

Окрім експериментальної діяльності здобувачі освіти можуть насолодитись красою, ароматами квітучих рослин, отримати позитивні емоції та гарний настрій на цілий день!

Добре прийнялися перевалені та пересаджені рослини восени: хлорофітум, сансєв’єра, фінікова пальма, кактуси. До речі, студенти досліджують методику підготовки кактусів до розмноження – цікава і захоплююча робота, яка дасть можливість забезпечити навчальні аудиторії і холи закладу освіти зеленими насадженнями.

Очолюють роботу в лабораторії живої природи викладачі Мінєнко Г.М., Толмачова І.Г.

Просимо завітати всіх до захоплюючої подорожі лабораторією живої природи!

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021