Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

21.12.2021

Щорічно з метою забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді проводиться Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. За результатами ІІ (обласного) етапу конкурсу 1 місце посіла студентка 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» Пронька Валерія.

Цього року вдруге відбувся Всеукраїнський відкритий марафон з української мови, який також ставив за мету розвиток в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування. Фіналістами цього змагання стали Осьміна Ганна, студентка студентка 3 курсу спеціальності «Початкова освіта» та Лазутова Яна, студентка 1 курсу спеціальності «Початкова освіта».

Вітаємо наших здобувачів освіти з творчими досягненнями!

Дорожи українською мовою,

Рідна мова – основа життя.

Хіба мати бува примусовою?

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021