Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

20.12.2021

Коли замерзла річка
І став біленьким гай,
Прийшов у темну нічку
На землю Миколай

Насиченим на події виявися тиждень у ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж  ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Освітянська спільнота коледжу доєдналась до колективної традиції – організації творчих привітань для викладачів, студентів та співробітників закладу освіти. Для кожного члена коледжної родини було приготовано побажання від Святого Миколая та його помічників, та теплі привітання зі святом.

Наближаються новорічні свята і всі з нетерпінням чекають подарунків, гостинців, веселощів. Волонтери нашого закладу освіти  долучилися до соціальної акції «Теплі долоньки» та передали представникам Громадської організації «Східна варта» теплі речі (шапки, шарфи, рукавички) для дітей, які проживають на лінії розмежування.

Особливу радість цього тижня Миколай приніс дітям з міського центру соціально-психологічної реабілітації, подарувавши величезний пакунок іграшок, одягу, канцелярії та яскравих книг, які зібрали волонтери коледжу. Крім того, для дітлахів закладу був проведений  реабілітаційний захід (викладач фізичної культури Бондаренко О.С разом з асистенткою, дрисерованою собачкою Фіккі), на якому чотирилапа подружка продемонструвала вихованцям притулку практичні уміння з виконання вправ щодо укріплення пресу, стрибків на скакалці, віджимання. Малеча була у захваті!

Нехай добрий святий Миколай подарує кожній дитині найголовніше – мир, здоров'я, любов, справжню міцну родину, а нам, – дорослим, – доброту сердець і розуміння того, що змінити долю кожної дитини в наших силах.

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
     

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021