Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

07.12.2021

Викладачі коледжу Крошка С.А., Борисенко Л.Л. 7 грудня долучилися до онлайн наради з питань реалізації програми Президента України «Здорова Україна» в галузі «Фізична культура», яку проводили Міністерство освіти і науки України, Комітет фізичного виховання та спорту МОН України та Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти».

На форумі розглянуті питання поєднання потенціалу закладів вищої, фахової передвищої освіти та експертів для пошуку інноваційних рішень, підвищення обізнаності з питань реформи «Нова українська школа», реалізації програми Президента України «Здорова Україна», запровадження новітніх форм діяльності в практику підготовки здобувачів вищої та фахової передвищої освіти; методичного супроводу реалізації інноваційного освітнього проєкту «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для ЗЗСО в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти»; налагодження партнерства фахівців з різних регіонів, проведення спільних заходів з фізичної культури.

Заклади фахової передвищої освіти також залужені до питань реформи НУШ!!!

«СК «ЛПК»

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021