Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

24.11.2021

24 листопада 2021 року відбулося перше обласне засідання методистів ЗФПО за темою «Організація навчально-методичної роботи в закладах фахової передвищої освіти: особливості і проблеми». Методичне об’єднання відбулось в дистанційному форматі та передбачало обмін досвідом з організації методичної роботи в закладах фахової передвищої освіти Луганської області; пошук найефективніших форм і методів організації методичної роботи в ЗФПО; знайомство з планом роботи ОМО методистів ЗФПО на 2021-2022 навчальний рік та обговорення проблем і перспектив дистанційного навчання.

З вітальним словом до присутніх звернулась голова ОМО методистів коледжів Лейбич Н. І., яка окреслила план роботи ОМО методистів коледжів в 2021-2022 навчальному році.

Прилепська С. І., методист ВСП «Рубіжанський фаховий коледж імені ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», та Бондар І. В., методист ВСП «Старобільський фаховий коледж Луганського національного аграрного університету», розкрили у своїх доповідях роль і завдання методиста в організації дистанційної і змішаної форм освітнього процесу.

Досвід дистанційної роботи Лисичанського педагогічного фахового коледжу на платформі G Suite for Education представила завідувач навчально-методичного кабінету, Жалдакова Ю. В., яка презентувала переваги використання системи G Suite в діяльності освітньої установи. Викладач загальнотехнічних дисциплін, Демченко П. Є., презентував власний досвід організації практичних і лабораторних занять в умовах дистанційного навчання з навчальної дисципліни «Фізика і астрономія».

Результативність методичного об’єднання не викликає сумнівів, адже всі доповідачі презентували якісні матеріали, які можуть бути використані в організації подальшої ефективної роботи закладів фахової передвищої освіти.

 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021