Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

22.11.2021

З 15 по 21 листопада у ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було привернення уваги громадськості до безпеки всіх учасників дорожнього руху та причин виникнення дорожньо-транспортних подій.

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху були проведені різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану. Особливо студентів зацікавила тематична книжкова виставка у читальній залі медіацентру коледжу. Змістовними та цікавими були усний онлайн-журнал «Тиждень безпеки дорожнього руху» та практичне заняття з БЖД з теми «Безпека дорожнього руху та профілактика дорожньо-транспортних подій». Під час перегляду відеоматеріалів «Безпека на дорозі – безпека життя» студенти пригадали правила дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.

Проведені заходи мали практичний характер, сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021