Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

16.11.2021

16 листопада 2021 року представники органів студентського самоврядування ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» на чолі з заступником директора з виховної роботи коледжу Сергієнко Н.В. та викладачем суспільних дисциплін, медіатором ГО «Ла Страда-Україна», Громадським Радником ГО «Агру» Пивоваровою Г.С. взяли участь у онлайн-засіданні студентського самоврядування «Формування позитивного бренду та іміджу закладу фахової передвищої освіти: діалог студентського самоврядування і стейкхолдерів». До заходу долучилися понад 600 представників студентської і педагогічної спільнот близько з 300 ЗФПО.

Основними спікерами та ідейними натхненниками стали учасники з Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету. Також досвід співпраці студентського самоврядування із стейкхолдерами презентували представники студентського самоврядування з ВСП «Гуманітарно-педагогічний фаховий коледж Мукачівського державного університету», ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (Пивоварова Г.С., голова ОСС Мітьолкін О.), Сторожинецького лісового коледжу, Малинського фахового коледжу, ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування».

Одним із спікерів онлайн-засідання був Микита Семенов, голова Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних закладів вищої освіти, студент Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного, який окреслив перспективи розвитку Об’єднаної ради студентського самоврядування аграрних закладів вищої освіти, подальшу співпрацю, партнерство із закладами вищої освіти та фахової передвищої освіти.

Не зважаючи на те, що засідання відбулося онлайн, мали місце виконання музичних номерів від художнього колективу театр пісні «Мелос» Івано-Франківського коледжу Львівського національного аграрного університету на чолі з його солістом Олегом Рибаком, студентом відділення «Агрономія», лауреатом обласних і всеукраїнських творчих конкурсів, переможцем фестивалю «Пісенний вернісаж».

Під час проведення заходу учасники за допомогою чату висловили свої побажання та пропозиції для ефективної співпраці. Багато з них націлені на партнерство, активну комунікацію, готові продукувати і впроваджувати нові ідеї, підвищувати не тільки свій особистий імідж, а й закладу освіти в цілому.

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», 2012-2021