Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

08.11.2021

«Педагогічна професія. Шлях до успіху»

8 листопада 2021р. на паралелях спеціальностей «Початкова освіта» та «Середня освіта (Трудове навчання і технології) були проведені офлайн зустрічі з провідними фахівцями в галузі освіти.

Так на спеціальності «Початкова освіта» проведено ІПГ "Фарби професії вчителя: вивчай, обирай, дій!"

Професія вчителя актуальна і завжди важлива. Учитель був, є і буде просвітником знань, мудрим наставником та натхненним творцем. Та сьогодні в часи пандемії коронавірусу особливо гостро постає питання педагогічної діяльності в умовах дистанційного навчання. Тому в рамках мережі фахових workshop ми звертаємо вашу увагу на значення ролі вчителя у становленні особистості, на багатогранний спектр педагогічної майстерності, і, зрештою, на різнобарвність учительської професії.

Презентуємо на ваш огляд проєкт "Фарби професії вчителя: вивчай, обирай, дій!". Працюючи над яким, ми були вражені наскільки крутими є педагоги України, як майстерно вони взаємодіють з учнями, щиро, просто і креативно викладають свій предмет.

Маємо надію, що вам так само сподобається наша презентація, ви знайдете для себе цікаві та продуктивні форми і методи роботи. Після ознайомлення радимо вам скласти власну «Валізу вражень», відповівши на запитання:

  • Що мене вразило?
  • Що візьму з собою?
  • З чим я не погоджуюсь?
  • Що змусило задуматися?
  • Що розважило?

Тепер ви готові до перегляду? Пропонуємо взяти улюблену філіжанку кави або чаю та відкрити посилання. Гарного настрою! Сподіваємося, що ви розділите нашу думку: #Вчителіважливі.

Користуючись нагодою, повідомляємо, що цикловою комісією загальної та дошкільної педагогіки та психології оголошено конкурс на краще Е-портфоліо «Молодий вчитель року-2021» серед студентів 4 курсу галузі 01 Освіта. Не зволікайте, читайте Положення та беріть участь. Ми віримо у ваш успіх!

Посилання на проєкт "Фарби професії вчителя: вивчай, обирай, дій!"

А студентам спеціальності "Середня освіта (Трудове навчання та технології)" усіх курсів було запропоновано офлайн перегляд проекту «Педагогічна професія. Шлях до успіху». Здобувачі освіти познайомились з історією власної спеціальності в педагогічному коледжі, розвитком трудового навчання в Україні в цілому та з особливостями організації освітнього процесу в шкільних майстернях у відповідності до Концепції Нової української школи. Також студенти запевнились, що сучасний кваліфікований фахівець з технологічної освіти повинен володіти усіма необхідними компетенціями для якісного виконання своєї роботи.

А вчителі праці та технологій м. Лисичанська Літовка Є. Ю. та Боровський В. В. поділилися досвідом роботи та надали цінні поради майбутнім фахівцям технологічної освіти.

Важко переоцінити заслуги талановитого вчителя, який відкриває перед дитиною двері у світ знань, впливає на формування його життєвих пріоритетів, закладає основи його майбутнього, а значить, майбутнього цивілізації.

 
     
 
     

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021