Лисичанський педагогічний фаховий коледж
 

Новини

15.10.2021

Жовтень завжди багатий на державні та церковні свята, так напередодні Дня Захисників та захисниць України, Дня Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці спільнота студентів та викладачів Лисичанського педагогічного фахового коледжу реалізувала програму заходів.

Так 12 жовтня 2021 року відбулася онлайн-естафета єдності до Дня Українського козацтва (свято Покрови) та Дня захисника України «Ми – нащадки козацької слави», яка була організована Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» відповідно до Державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на період до 2025 року, Національної молодіжної стратегії до 2030 року. Естафета за участі студентської спільноти сприяла підвищенню можливостей для обміну досвідом та успішними практиками у сфері національно-патріотичного виховання між закладами фахової передвищої освіти (далі ЗФПО), популяризації і збереженню культурної спадщини та культурних цінностей України, підвищенню ролі української мови як національної цінності, вшануванню захисників України, які полягли в боротьбі за захист незалежності та територіальної цілісності України, шанобливому ставленню та вихованню поваги до державних свят. Від нашого закладу освіти в естафеті взяла участь студентка 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» Фомичова Аліна з піснею «Українська вишиваночка».

 
     
 
     
 
     
 

А 14.10.2021 р. за доброю традицією, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, представники Лисичанського педагогічного фахового коледжу й Брянківського фахового коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка здійснили виїзну акцію до службовців батальйону «Тернопіль», які самовіддано боронять кордони Лисичанська й оберігають наш мир і спокій.

Теплі слова вдячності бійцям висловлювали заступник директора з виховної роботи – Сергієнко Н.В. та Заслужений працівник культури України, Сапіжак М.С., дякуючи за мужність і терпіння у високій справі служіння Батьківщині.

На честь Дня захисників та захисниць України представники освітніх закладів подарували тернополянам обереги, державний прапор та солодощі й побажали якнайшвидшого настання миру і єдності.

Також цього дня студентська молодь та викладачі коледжу взяли участь у першому військовому параді, що проходив у місті Сєвєродонецьк, отримавши позитивні, яскраві враження.

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021