Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

04.10.2021

З 30 вересня по 02 жовтня 2021 року в Києві відбувся перший Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед студентів «Cool Race».

Організаторами виступили Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України. У заході взяли участь 39 студентів та 39 студенток з 36 вишів України. На змаганнях представлені 20 регіонів, а це означає, що представлена майже уся країна.

Представниками від Лисичанського педагогічного коледжу стали студенти Поляков Микита та Сидоренко Олеся (група 4-АФ) на чолі з викладачем Борисенко Л.Л.

Cool Race – це новий формат проведення заходів, який передбачає подолання штучної смуги перешкод та виконання фізичних вправ. Штучну смугу перешкод організували на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ).

Програма змагань передбачає подолання учасниками 4 дистанцій з перешкодами різної складності у 2 етапи. Варто зазначити, що смуги перешкод розроблені таким чином, що їх можуть подолати учасники з будь яким рівнем фізичної підготовки, що дозволяє залучити широке коло учасників. Тому у змаганнях брали участь студенти і студентки не лише профільних спортивних вишів, а й класичні та, навіть, військові.

На офіційне відкриття змагань завітали поважні гості, щоб надихнути учасників перед стартами:

- заступник міністра освіти і науки Артур Селецький;

- президент ВГО «Спортивна студентська спілка України», ректор НУФВСУ Євгеній Імас;

- Президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк;

- Президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба;

- голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко.

Після офіційної частини спортсмени долучилися до дратвової руханки і почали активно готуватися до перегонів.

На змаганнях була використана електронна система фіксації часу. Це дуже зручно, як для організаторів, так і для спортсменів, адже вони можуть бачити на табло свої результати та результати суперників і вже планувати майбутні забіги.

Не можна в декількох реченнях передати той весь адреналін, той потік емоцій, які отримали спортсмени та глядачі. Всі учасники викладалися на повну силу й показували свої вміння. Враження від змагань просто супер, є поштовх працювати далі!

Ось такими видалися ці крутяцькі перегони. Є надія, що вже наступні «Cool Race» зберуть ще більше спортсменів, а це означає, що на нас чекає ще більше драйву та неймовірних емоцій.

СК «ЛПК»

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021