Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

22.09.2021

22 вересня відбулося спортивне свято «З Україною у серці спорт прославляємо», присвячене Міжнародному дню студентського спорту. На яскраву подію завітали почесні гості:

  • голова Луганського обласного відділення НОК України Острєцов В.В.;
  • заступник голови Луганського обласного відділення НОК України, Президент Федерації баскетболу Луганської області Гожедрянов А.В.;
  • віце-президент Федерації баскетболу Луганської області Пархомович В.В.

Святковий настрій у всіх присутніх запалився з перших хвилин. Вітання директорки коледжу Літовки О.П. та почесних гостей заходу були бадьорі та веселі, сердечні та зворушливі.

Відзначили представницю спортивного клубу Лисичанського педагогічного коледжу, легкоатлетку Дарину Степаненко, яка у складі збірної команди України (Сербія), на спортивному форумі – І Всесвітні спортивні ігри серед школярів ISF U15 World School Sports Games стала дворазовою чемпіонкою, виборовши на змаганнях дві золоті нагороди – з бігу на 100м та у складі естафетної команди дівчат – 100+200+300+400м!!!

Показові виступи вихованок КЗ «ЛМДЮСШ» Міні Формейшин «Skim», танцювального колективу ЛПК «Альянс», танцювальне видовище на роликових ковзанах, урок з карликовим пінчером Фіккі, флешмоб з усіма учасниками свята стали яскравими краплинами свята, що запалювали олімпійський вогонь і в очах, і в серцях учасників спортивного дайджесту.

Завершальним етапом свята став «Лонгмоб-2021» – пробіг по дистанції всіх учасників дійства. На лінії фінішу всі отримали сувеніри від Луганського обласного відділення НОК України, а переможці були нагороджені пам’ятними призами.

Бажаємо завжди бути на вершині оптимізму та бадьорості!

«СК «ЛПК»

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021