Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

20.09.2021

20 вересня 2021 року в Лисичанському педагогічному коледжі в аудиторному форматі відбулося подвійне свято для першокурсників «Посвята в студенти» та «Шанс.Коледж.Ua», на якому майбутні фахівці мали змогу продемонструвати свої творчі таланти та повноправно підтвердити статус студента.

Посвята в студенти - це свято, яке залишається в пам'яті назавжди. Причому, не тільки для першокурсників та викладачів коледжу, а й для студентів 4-х курсів, які в цей день зазвичай отримують особливі враження. А, якщо церемонія залучення до студентського братства наповнена особливою теплотою й душевністю, як у ВП «Лисичаснький педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», то чи варто дивуватися, що й у студентів особливо щасливі обличчя, часом - зі сльозами радості на очах.

Цікаво та нестандартно здобувачі освіти 4-х курсів усіх спеціальностей провели церемонію прийняття присяги першокурсниками. Майбутні фахівці висловили слова-настанову на роки навчання в коледжі та побажали першокурсникам креативних освітніх ідей, плідних навчальних занять, веселих та справжніх друзів, успішної та продуктивної педагогічної практики. Усі першокурсники виголосили клятву студента, пообіцявши з гідністю нести звання студента Лисичанського педагогічного коледжу, не шкодувати сил і часу на осягнення наук та отримання глибоких і всебічних знань, докласти всіх зусиль до освоєння професії, зміцнювати й примножувати традиції закладу освіти.

Після урочистої присяги першокурсники презентували свої таланти: танцювали, демонстрували свою спортивну майстерність тощо. Тож, відсьогодні коледжна родина стала більшою й міцнішою! Зичимо нашим першокурсникам успіхів і звершень на шляху до фахового зростання!

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021