Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

16.09.2021

Цими днями у столиці Сербії, місті Белград, відбувається значний спортивний форум – І Всесвітні спортивні ігри серед школярів ISF U15 World School Sports Games. У програмі змагання з 14 видів спорту: бадмінтон, баскетбол, баскетбол 3х3, боротьба, волейбол, дзюдо, карате, легка атлетика, плавання, спортивне орієнтування, теніс настільний, тхеквондо (ВТФ), футбол, шахи. Загалом розіграють 172 комплекти медалей. В змаганнях беруть участь понад 2500 спортсменів з 36 країн світу.

Представниця спортивного клубу Лисичанського педагогічного коледжу (СК «ЛПК»), легкоатлетка Дарина Степаненко, у складі збірної команди України стала дворазовою чемпіонкою, виборовши на змаганнях дві золоті нагороди – з бігу на 100м та у складі естафетної команди дівчат - 100+200+300+400м!!!

Тренує спортсменку Віталій Ляшенко.

Щиро вітаємо Дарину з переможним дебютом у складі збірної України, бажаємо, щоб на її честь ще багато разів здіймався вгору прапор України і переможно лунав Гімн нашої Батьківщини на найвеличніших аренах світу!

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021