Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

13.09.2021

На виконання листа МОН України № 1/9-458 від 09.09.2021 р. з мешканцями гуртожитку Лисичанського педагогічного коледжу 13 вересня відбувся позаплановий інструктаж з безпеки життєдіяльності щодо дотримання вимог Примірного положення про користування гуртожитками, правил пожежної та техногенної безпеки, інструкцій з експлуатації обладнання та устаткування в приміщеннях та будівлях гуртожитків.

Метою позапланового інструктажу було посилення пожежної та техногенної безпеки, попередження надзвичайних ситуацій у гуртожитку коледжу, а також підвищення рівня знань правил пожежної безпеки та протидії можливим загрозам життю і здоров'ю мешканців гуртожитку.

Інженер з охорони праці коледжу нагадала студентам загальні правила проживання у гуртожитку, зауважила, що правил пожежної безпеки слід неухильно дотримуватися.

Пізнавальним та цікавим до перегляду став відеосюжет «Пожежна безпека в гуртожитках», де наочно продемонстровано пожежу, яка нещодавно трапилася в гуртожитку Уманського національного університету садівництва.

Наприкінці заходу інженер з охорони праці коледжу побажала студентам бути відповідальними та дотримуватись правил пожежної безпеки.

Рєдкокаша Ю. О.

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021