Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

01.09.2021

День знань – хвилююче свято для всіх. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. З цього свята для студентів-першокурсників розпочинається незвіданий, цікавий і нелегкий шлях до підкорення нових вершин знань.

Цього року свято 1 вересня у ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» відбулося аудиторно у форматі урочистої лекції «У ритмі серця з тобою, країно!».

Урочиста лекція характеризувалася своєю патріотичністю, в межах якої майбутні фахівці виконували Гімн України та упевнилися, що Україна – безкрайня, багата, незалежна країна, а українці – нація незламних, волелюбних, мужніх та сильних духом людей. Цікавими та змістовними виявилися різнопланові відеоматеріали «У ритмі серця з тобою, країно!», в яких показано весь колорит української держави, величність та красу краєвидів Батьківщини! Усе це яскраво відображає нашу Україну – Незалежну, Вільну, Сильну, Нову!

У відеопривітанні «Україна – це ми!» педагогічний колектив коледжу показав дух української нації, незламність, силу, мужність наших предків, а також віру в майбутнє, яке обов’язково буде сповнене щастям, теплом, коханням, миром та тими традиціями, які сьогодні залишаються в серцях мільйонів українців. Україна назавжди буде з нами! Україна – це ми!

Теплими словами привітала студентів-першокурсників директор Лисичанського педагогічного коледжу, кандидат педагогічних наук Літовка О.П., яка наголосила, що заклад ставить перед собою особливу місію: виховання справжньої гідної української національно-патріотичної еліти, яка в майбутньому своїми зусиллями буде творити розмаїття української нації.

Шановні першокурсники, бажаємо вам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Живіть в ім'я розквіту України. Нехай у ній панує мир і злагода, любов до Батьківщини і світле прагнення прославляти її своїми знаннями та справами

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021