Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

02.06.2021

Табірний збір ЛІТО-2021

Весна – пора підготовки до літньої педагогічної практики. В системі професійної підготовки студентів 3 курсу галузі 01 Освіта / Педагогіка передбачено проходження даного виду практики у літніх оздоровчих таборах. Так, з 27 по 29 травня у дистанційному форматі відбулися традиційні Табірні збори «Літо – 2021».

Метою підготовки є систематизувати і узагальнити теоретичні знання принципів, методів, форм організації літнього відпочинку дітей; формувати у студентів компетентності самостійної роботи з дітьми та підлітками в період літніх канікул; проводити оздоровчі заходи з дітьми різного віку; розвивати творчі здібності, потенціал студентів під час організації та проведенні занять в умовах ЛОТ; вчити проводити пізнавальні заходи в умовах карантинних обмежень; продовжувати роботу щодо розвитку професійно-педагогічної спрямованості студентів, інтересу та зацікавленості до роботи з дітьми.

Під наставництвом методистів були сформовані загони, які «креативили» за заданим планом роботи. Результати студентської та викладацької колаборації ми висвітлили у презентації. Приємного перегляду!

Бажаємо студентам з успіхом пройти літню практику та оволодіти новими компетентностями!

Підготувала Катерина Ляшенко

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021