Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

05.05.2021

Протягом квітня на базі лабораторії початкової освіти та кабінету педагогічної практики тривав загальноколеджний конкурс на кращу розробку освітнього буклету «Педагогіка в обличчях». Конкурс проводився з метою підтримки творчості студентів, розвитку професійної компетентності, вивчення та популяризації ідей класиків зарубіжної та вітчизняної педагогіки, залучення студентської молоді до активного використання педагогічної спадщини у початковій та середній школі; розвитку педагогічної творчості, вміння використовувати нові інноваційні підходи у навчанні; застосування педагогіки партнерства; виявлення та поширення кращих методичних напрацювань педагогів та студентів.

Партисипантами конкурсу стали студентки 3 та 4 курсу галузі Освіта / Педагогіка. Журі відмітило креативний підхід до створення буклетів, педагогічну цілісність, змістовність поданого матеріалу, цікаве стилістичне оформлення  та оригінальність виконання.

Студенти виявили найбільше зацікавлення педагогічною творчістю В. Сухомлинського, А. Макаренка, Ш. Амонашвілі, Б. Грінченко.

Отже, маємо наступні результати:

І місце – Ромичева Поліна (група 3-БПО);

ІІ місце: Устименко Аліна (група 3-АПО), Сагімбаєва Олександра (група 4-БПО);

ІІІ місце: Сидоренко Наталія, Гайдедей Каріна (група 4-АПО), Іваннікова Орина (група 4-АФ), Гайдукова Аліна (група 3-АПО), Мальцева Ангеліна (група 3-АПО).

Переможці отримали дипломи, учасники відзначені сертифікатами.

Вітаємо всіх та бажаємо нових звершень, інноваційних ідей та педагогічної майстерності!

Як сказав Василь Сухомлинський «Ми повинні думати про те, що ми вкладаємо в душу людини… Вірте в талант і сили кожного учня».

Посилання на теку буклетів та відзнаки

Переглянути

Підготувала Катерина Ляшенко

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021