Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

30.04.2021

Результати Національного конкурсу «Благодійна Україна 2020»

Навколо нас є багато людей, які творять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую». З метою популяризації волонтерської діяльності, заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства коледжна спільнота у березні 2021 року вперше взяла участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна 2020».

Засновником Конкурсу є Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України».

Відповідно до Положення конкурсу викладацький та студентський колективи Лисичанського педагогічного коледжу представили роботи за наступними номінаціями:

  • «Благодійність в сфері екології та охорони довкілля»;
  • «Благодійність у соціальній сфері»;
  • «Місцева благодійність».

За результатами конкурсного відбору дипломами нагороджені автори й організатори соціального проєкту «Для тих, у кого є серце» Мінєнко Г.М., Осіпов І.В., Толмачова І.Г., а також за екологічні та соціальні справи дипломовані студентський та викладацький колективи Лисичанського педагогічного коледжу.

Дякуємо організаторам конкурсу за можливість показати всій Україні нашу благодійну діяльність. Творіть добро й доля вам обов’язково віддячить!

 
     
 
     
   
     
Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021