Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

23.04.2021

23 квітня 2021 року студенти спеціальності Початкова освіта долучилися до онлайн-заходу з теми «Екологічні права та обов'язки громадян. Організатором зустрічі виступив Головний спеціаліст Управління регіонального представництва в Донецькій та Луганській областях Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ольга Нікітіна.

У ході дійства було визначено зміст термінів: «парламентський контроль», «правоосвітня діяльність», «право», «обов’язок» тощо. Також, до уваги студентів представлено нормативно-правові акти національного природоохоронного законодавства та міжнародні документи в сфері екології; підкреслено важливість щодо дотримання екологічних прав та обов’язків українцями; визначено спеціальні обов’язки громадян, передбачені системою екологічного законодавства.

По завершенню брифінгу зроблено акцент на тому, що майбутнє нашої планети залежить від нас – свідомого, освіченого, ініціативного покоління! Бережіть природу! Долучайтеся до екологічних акцій!

 
     
 
     
     

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021