Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

16.04.2021

На виконання Розпорядження Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації «Щодо проведення дня благоустрою» № 200 від 14.04.2021 р. коледжна родина долучилася до виконання Програми акції до Всеукраїнського Дня довкілля, що передбачала організацію екологічних справ, спрямованих на збереження та відновлення навколишнього середовища. Так, у ході акції прибрано подвір’я та коледжний сад; проведено ряд заходів щодо облагородження дерев та чагарників:  підпушування, обкопування, підрізка, полив, підгодівля, боротьба з бур’янами.

Не залишились осторонь і центральні клумби коледжу, дільниці «Алея героїв АТО», «Тюльпан слави», «Калиновий гай», «Горіховий сад», які також були облагороджені: оздоблення ґрунту добривом та розпушування ґрунту.

З почуттям патріотизму, вірності Батьківщині, любові до України та її найважливіших символів творча справа коледжної родини виконана.  Подібні акції єднають усе більше молоді. Проте мета у нас одна – зробити подвір’я коледжу чистим та красивим, а Україну – квітучою!   

 

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021