Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

12.04.2021

12 квітня 2021 року студенти спеціальності Початкова освіта та Дошкільна освіта взяли участь у інформаційно-просвітницькій годині (в режимі онлайн) «Христина Данилівна Алчевська – видатний український педагог» (до 180-річчя з дня народження). Здобувачі освіти ознайомилися з біографією, а також з освітянською, педагогічною діяльністю Х. Алчевської. Разом з тим, майбутні фахівці впевнилися в її акторських здібностях, прагненні застосувати свою життєву енергію, знаннях, досвіді з користю для суспільства. Талановита жінка заснувала приватну безкоштовну недільну школу для жінок, вона є засновницею передових освітніх методик, що також вразило й надихнуло на творчу професійну діяльність наших студентів.

Майбутні фахівці впевнилися, що Христина Алчевська є взірцем для наслідування – педагог з власними принципами, ідеалами, прагненнями.

Інформаційно-просвітницьку годину підготували викладачі Саприкіна Т.Г., Матліна О.В. та Іваннікова О. (студентка групи 4АФ).

Переглянути

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021