Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

07.04.2021

З 26 лютого до 21 березня 2021 р. Інститут модернізації змісту освіти, Ліга українських меценатів за підтримки освітньої компанії HUMAN у зв’язку із карантинними обмеженнями Міжнародний конкурс з української мови ім. П. Яцика проводили як Всеукраїнський відкритий марафон у форматі онлайн. Цей захід проводився з метою розвитку в учнівської та студентської молоді стійкої мотивації й свідомого прагнення до вивчення української мови, формування компетентностей комунікативно доцільно й виправдано користуватися засобами мови в різних життєвих ситуаціях і сферах спілкування.

У заході брали участь і студенти Лисичанського педагогічного коледжу Ліганського національного університету імені Тараса Шевченка.

До фінального етапу дійшли найстійкіші конкурсанти (12 874 учасників із близько 40 000 зареєстрованих), які читали всі правила Марафону та старанно їх дотримувалися. Подолали цей етап і отримали відзнаки конкурсу студенти:

  • Осьміна Ганна, студентка 2 курсу спеціальності «Початкова освіта»;
  • Пасічник Юлія, студентка 3 курсу спеціальності «Початкова освіта»;
  • Шаповалова Влада, студентка 2 курсу спеціальності «Журналістика»;
  • Боровська Надія, студентка 2 курсу спеціальності «Середня освіта. Фізична культура»;
  • Гетьман Олександра, студентка 1 курсу спеціальності «Дошкільна освіта».

Вітаємо наших фіналістів! Бережімо та плекаймо рідну мову, шануймо її та пишаймося нею!

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021