Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

26.03.2021

Лисичанський педагогічний коледж протягом тривалого часу співпрацює з Лисичанським загальним закладом освіти № 8. Цього року ми не змінили традиції і 26 березня на честь відзначення Дня Національної гвардії України – свята мужності, хоробрості, сили та відваги був проведений військово-патріотичний захід «Майбутні захисники».

Розпочалося свято урочистим відкриттям. Віршами та піснями учні привітали всіх присутніх зі святом та вшанували пам'ять українських героїв, які загинули в боротьбі за Україну.

Практична частина містила змагання на смузі перешкод, надання першої домедичної допомоги, розмінування та спасіння потерпілого. Молодь мала змогу перевірити свої фізичні якості та набути навичок взаємовиручки та підтримки, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу. Команди «Добровольці» та «Гвардійці» запекло змагались у конкурсах.

Апогеєм свята став виступ викладача фізичного виховання ЛПК, Майстра спорту України зі спорту з собаками Цвік Оксани Сергіївни та її вихованців – вівчарок Брюса та Цезаря – чемпіонів України з різноманітних служб та неодноразових призерів виставок. Із захопленням учні та студенти спостерігали, як собаки виконують команди, стрибають через перешкоди та палаючі обручі, затримують злочинців.

Ми вітаємо всіх бійців Національної гвардії України та їх родини зі святом відваги, мужності, доблесті і честі! У день добровольців України з щирого серця бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, добробуту та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

СК «ЛПК»

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021