Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

25.03.2021

25 березня 2021 року з метою активізації творчої професійної діяльності педагогічних працівників, стимулювання безперервного фахового зростання та самоосвіти відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка».

Підсумкове засідання атестаційної комісії проходило на засадах принципів колегіальності та відкритості, зокрема гласність перебігу атестації сприяла створенню товариських стосунків у педагогічному колективі.

Педагогічні працівники, які підлягали атестації, – Літовка О. П., Матліна О. В., Мурсамітова І. А., Ткаченко Л. Т., Калініна Т. В., Аль-Хамадані Н. Д.,– продемонстрували високий рівень професійної компетентності та педагогічної майстерності, системність роботи та здатність орієнтуватися в сучасних методичних інноваціях, вміння використовувати інформаційно-комунікаційні технології в своїй роботі.

Атестаційною комісією було проаналізовано існуючі та потенційні можливості кожного викладача, результативність освітньої діяльності в міжатестаційний період. Члени комісії відзначили, що викладачами проводиться ґрунтовна робота: створена значна кількість навчальних посібників та методичних рекомендацій, offline-лекцій; викладачі активно беруть участь у науково-практичних конференціях та семінарах різного рівня, тренінгах, вебінарах; керують творчо-пошуковою роботою студентів, готуючи їх до участі у науково-практичних конференціях; активно впроваджують в освітній процес сучасні методи і практики навчання тощо.

Варто відмітити те, що всі викладачі, які підлягали атестації, приділяли значну увагу питанню підвищення кваліфікації та пройшли відповідні курси підвищення кваліфікації з метою вдосконалення цифрової, комунікаційної, медійної, інклюзивної компетентностей в межах власної професійної діяльності.

Зважаючи на все вище зазначене, атестаційна комісія прийняла рішення про підтвердження та присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань викладачам коледжу.

Атестація для викладача – це важливий етап його професійного життя, точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві, отже бажаємо творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021