Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

24.03.2021

24 березня в коледжі була проведена олімпіада з фізики серед студентів 2-х курсів усіх спеціальностей, мета якої - популяризація навчальної дисципліни «Фізика», розвиток й вдосконалення знань з предмету, формування творчої активності, самостійності студентів в їх набутті та поглибленні, виховання наполегливості, цілеспрямованості, творчого пошуку, а також виявлення найбільш талановитої молоді серед студентів навчального закладу.

Аналіз результатів коледжного етапу студентської олімпіади з фізики вказує на те, що студенти володіють змістовними і глибокими знаннями з курсу. Продемонстрували обізнаність основ теорії предмету та його математичного виразу.

Переможцями олімпіади стали Мартиненко Є. (група 2-БПО) та Пархоменко К. (група 2-АПО), які показали високий рівень теоретичної підготовки і вміння переносити отримані знання на вирішення практичних завдань, вони володіють поняттями фізичних величин, демонструють вміння користуватися Міжнародною системою одиниць при розв’язуванні задач.

У цілому олімпіада довела, що фізика сприяє розвитку фізичного знання і наукового стилю мислення студентів, формуванню в них наукового світогляду, здатності до наукового пізнання, усвідомленню сучасної картини світу.

Демченко П.Є.

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021