Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

12.03.2021

День українського добровольця

14 березня вся держава відзначає День українського добровольця. Ця дата є новою для національного календаря України, проте цей день приурочений традиціям українського народу – бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

Череда сучасних подій дозволяє стверджувати, що українська нація непереможна, мужня, сильна духом. У 2014 році саме такі якості продемонстрував український народ. Не залишились осторонь і наші студенти, які, незважаючи на труднощі, гідно відстоювали честь і незалежність України та стали справжніми героями. Сьогодні ми впевнені за нашу державу. Пишаємося випускниками коледжу – Захисниками України: Шимком О., Сиротою С., Храмцовим Є., Антиповим А., Литвиненком М., Мордасовим Є., які героїчно боронили кордони Батьківщини.

Також традиційно коледжна родина відвідала бійців батальйону «Тернопіль» й подарувала теплі вітання і символічні презенти. Вітаємо захисників України! Нехай удача завжди буде на вашому боці! Сил, наснаги, мужності в нелегкому бою!

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021