Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

03.03.2021

Тисячі, і навіть десятки тисяч школярів з тимчасово окупованих територій, прифронтової зони, мешканців сіл та малих міст потребують сьогодні допомоги у підготовці до іспитів. Що робити тим школярам-випускникам, які не мають змоги повноцінно готуватися до ДПА, ЗНО? Школи зачинені, якісної дистанційної освіти нема. За кілька місяців вже буде ДПА, ЗНО. На тимчасово окупованих територіях цьогорічні випускники живуть в умовах війни з 5 класу. Вони фактично позбавлені доступу до вивчення української мови, літератури, історії України.

Науковий ліцей «Міжнародна зелена школа ім. Клима Чурюмова» спільно з Донецькою політехнікою та Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка з 1 березня по 22 травня 2021р. організовують безкоштовні онлайн курси з підготовки до ДПА, ЗНО з української мови і математики для абітурієнтів з важкодоступних регіонів (тимчасово окупованих, вздовж лінії фронту, високогірних районів, малих міст і сіл зі всіх регіонів України).

Лисичанський педагогічний коледж як відокремлений підрозділ ЛНУ імені Тараса Шевченка долучився до цього соціального проєкту.

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021