Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

16.02.2021

Щодо участі в проєкті соціальної дії «Youth Bridge»

Студенти Лисичанського педагогічного коледжу Федотова Олена (група 4АТ) та Трикунов Ростислав (група 1БПО) взяли участь у проєкті соціальної дії «Youth Bridge», що реалізується за підтримки Уряду Японії та Міжнародної організації з міграції. Координаторкою проєкту є студентка ІV курсу cпеціальності «Технологічна освіта» Целухіна Альона. Реалізуючи мету проєкту, Трикунов Ростислав в режимі онлайн долучився до підвищення рівня обізнаності студентів Лисичанського педагогічного коледжу щодо питань громадянської активності та налагодження комунікації з владою.

Так, 09 лютого 2021 року студенти І курсу спеціальності «Початкова освіта» стали учасниками тренінгу й мали змогу дізнатися про Молодіжні ради, їх роль та функції у громаді. За результатами тренінгу учасники отримають сертифікати й, найголовніше, можливість розвивати свої здібності, самореалізуватись у громадській діяльності, спрямовуючи власну енергію на розбудову своєї держави!

Чурілова В.Є.

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021