Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

15.02.2021

15 лютого 2020 року у ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» відбулась інформаційно-просвітницька година в режимі онлайн на паралелях академічних груп з теми «Педагогічна професія. Шлях до успіху».

Так, студенти спеціальності "Початкова освіта" взяли участь в інтерактивній онлайн-бесіді та з’ясували, яким повинен бути сучасний вчитель Нової української школи, які особистісні та професійні якості він повинен мати, які існують шляхи оволодіння педагогічною майстерністю. Здобувачі освіти із задоволенням взяли участь в обговоренні запропонованих питань і висловлювали досить змістовні, аргументовані відповіді, розповідали про вчителів своїх шкіл, які мотивували їх обрати педагогічний фах та яких вони переконливо називали майстрами своєї справи.

Для здобувачів освіти спеціальності "Середня освіта. Трудове навчання та технології" було презентовано медіапродукт з теми, зміст якого розкриває становлення педагогічного фаху та особливості викладання технологій в XXI столітті.

Здобувачі освіти спеціальності "Журналістика" провели онлайн-зустріч з журналістом газети «Новий путь» та з’ясували, що професія журналіст – це не просто збір і обробка інформації, це спосіб спілкування з людьми будь-якої соціальної та вікової групи. Журналісти – це художники слова, свого роду творці. Вони спілкуються з людьми через папір, розгорнуто і часом, долаючи кордони неможливого, перебуваючи в різних життєвих ситуаціях і місцях, описують ситуацію з почуттям і по суті.

Тож, нехай обраний фах для здобувачів освіти Лисичанського педагогічного коледжу стане підґрунтям для творчого натхнення, саморозвитку, нових ідей, професійного становлення в умовах трансформації сучасної освіти!

 
     
 
     

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021