Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

13.02.2021

13.02.2021 р. представники ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» мали честь доєднатися до урочистого відкриття в місті Лисичанськ мережі молодіжних платформ «Мій FOX HUB». Це мережа з трьох просторiв: BIBLIOHUB у центральній бібліотеці Лисичанської централізованої бібліотечної системи, FREEDOMHUB в ПК ім. В. Сосюри, та GENERATION CENTRHUB у міському палаці культури.

У заході взяли участь перший заступник керівника військово-цивільної адміністрації (далі – ВЦА) міста Лисичанськ Ольга Венгер, начальник управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської обласної державної адміністрації Аліна Адамчук, начальник відділу культури ВЦА м. Лисичанська Людмила Ткаченко, поважні гості, завдяки яким цей проєкт став реальністю – регіональний директор проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» в Сєвєродонецьку Нурул Рахимбеков та менеджерка по грантам та субконтрактам проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» в Сєвєродонецьку Наталія Губенко, а також громадськість та творча молодь.

Створення та відкриття нових молодіжних платформ «МІЙ FOX HUB» стали можливими завдяки щирiй пiдтримцi американського народу, наданiй через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Для відвідувачів доступна коворкінг-зона, оснащена сучасними офісними меблями та інформаційно-комунікаційним обладнанням для комфортної роботи і навчання, проведення дискусій та освітніх заходів. Лаунж-зони обладнанi зручними диванами та кріслами, телевізором, гітарами, настільними іграми для проведення дозвілля, спілкування та соціалізації, чи проведення соціальних та культурних заходів. В ігрових зонах є аерохокей, столик для пісочної анімації та пазли. Для любителів моделювання працюватиме клуб робототехніки з вiдповiдними наборами та 3D принтерами. Дві молодіжні платформи у центральній бібліотеці та палацi культури ім. Володимира Сосюри мають медіа-зони, оснащені сучасним медіа-обладнанням для ведення блогів, створення соціальних відео та новин, проведення інтерв’ю та створення власного каналу на YouTube про життя молоді у Лисичанську. Всi три платформи обʼєднані в єдиний вебсайт - myfoxhub.in.ua.

Відвідати молодіжні хаби можуть усі бажаючі. Платформи знаходяться за адресами: м. Лисичанськ, пр. Перемоги, 94, вул. Героїв Сталінграду, 1, та вул. Красна, 30. Всi три платформи об’єднані в єдиний веб-сайт, де можна дізнатися розклад роботи, новини та анонси найближчих подій - myfoxhub.in.ua.

Викладачі та студенти Лисичанського педагогічного коледжу вітають фахівців відділу культури міста Лисичанськ, зокрема Палацу культури імені Володимира, з такою визначною подією та бажають подальших творчих звершень!

 

 
     
 
 
 
     

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021