Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

21.01.2021

22 січня 2021 року. Цієї зимної днини, у День Соборності нам усміхається сонце, яке посилає свої промені із синього неба. Немає на світі кращого неба, ніж небо України! Воно благословляє свою Україну, береже у віках її материнську любов, тому його ніколи не відділити від матінки-землі. Як не можна відділити небо від землі, так і не можна відділити Захід України від Сходу, Карпати від Світязя, Чорне море від Дніпра. Бо це все – Україна – єдина, суверенна, незалежність й соборність якої закладалася впродовж віків. За нами – велике героїчне минуле, позначене звитягою і випробуваннями, здобутками і протиріччями, болісними помилками, трагедіями і втратами. І все це – наша історія – провісник майбутньої свободи.

Цьогоріч студенти Лисичанського педагогічного коледжу мають змогу долучитися до відзначення знаменної дати, взявши участь у міській онлайн вікторині «Українські землі єдині», а для поціновувачів історії інформаційні матеріали розміщено на сайті Кабінета-панорами історії України.

Переглянути

Соборність передбачає не лише пам’ять про минуле, а й потребує згуртованої спільної праці та взаємодії в сучасній Україні, коли ми , з різних регіонів, спілкуємося, разом працюємо, створюємо знакове і важливе. Національна єдність є не тільки базовою цінністю громадян країни, а й обов’язковою передумовою успішного спротиву зовнішній агресії. Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається на порядку денному національних завдань.

Цілісна Україна – це повернення окупованих Криму і окремих районів Донеччини та Луганщини!

Чурілова В.Є.

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021