Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

17.12.2020

Циклова комісія фізичного виховання ініціювала проведення Олімпіади з фізичної культури для студентів 1-4 курсів спеціальності «Середня освіта (Фізична культура)» (01.12-17.12.2020) на освітній платформі G Suite for Education, яка проходила у 4 етапи: відеосюжет-сторіз (до 3 хв.) про себе і заняття спортом, фізкультурою, активним відпочинком; проходженні курсів на освітянських платформах Prometheus, EdEra, Портал превентивної освіти тощо; 3 фото про участь у спортивно-масовій роботі Лисичанського педагогічного коледжу; проходження тестів на Online Test Pad.

Студенти активно долучилися до участі у Олімпіаді з ФК, показали професійні уміння з обраних видів спорту, удосконалили свої знання під час проходження курсів.

Комісія визначила переможців та призерів у загальному заліку та нагородила дипломами:

І місце – Юрков Д. (4-АФ);

ІІ місце – Іваннікова О. (4-АФ);

ІІІ місце – Самойленко Б. (4-АФ).

Грамотами за відеосюжет-сторіз нагороджені Смолій В., Зубков М., Іваннікова О., Юрков Д. (4-АФ); Тушевська К. Чернікова А., Боровська Н. (2-АФ); Сидоренко О (3-АФ).

Показали гарні знання з теорії олімпійської освіти, розвитку обраних видів спорту наступні студенти:

- Група 4-АФ: Юрков Д., Самойленко Б., Гузенко А., Іваннікова О., Коломієць В.

- Група 3-АФ: Сидоренко О., Горобцова А., Чернікова А., Поляков М., Боровська Н.

- Група 2-АФ: Жеребілов О., Купенко Д., Пипенко К., Бутенко М., Боровська Н., Чернікова А.

- Група 1-АФ: Чекаліна Д., Бітюков О., Кошеленко С.

Всі студенти нагороджені сертифікатами. Вітаємо учасників Олімпіади з ФК, зичимо успіхів на подальші звершення у спорті.

«СК «ЛПК»

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021