Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

10.12.2020

Соціальний проєкт «Для тих, у кого є серце»
(виготовлення будок для тварин)

Зооволонтери Лисичанського педагогічного коледжу (викладачі: Осіпов І. В., Артюшенко В. Л., Толмачова І. Г.; студенти: Кравцов М., Лопатка І., Капустянов М.) спільно з громадською організацією «ЛАПИ В ДОЛОНЯХ» на чолі з Долгоруковою О. С. та у складі Виноградової Ю. В., Дем’яненко К. В., Долї С. І. долучилися до доброї справи – виготовлення затишних, теплих домівок для чотирилапих друзів, які залишилися на вулиці внаслідок пожеж на Луганщині. У межах соціального проєкту «Для тих, у кого є серце» будки для тварин буде відправлено в Станично-Луганський, Новоайдарський, Сєвєродонецький райони.

Дякуємо громадській організації «Лапи в долонях» та волонтерам Лисичанського педагогічного коледжу за співпрацю, добре серце, майстерність і небайдуже ставлення до братів наших менших, які потребують допомоги і є незахищеними від зовнішніх небезпек. Не залишаймо напризволяще пухнастих улюбленців! Ми знаємо, що у Вас є серце!

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021