Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

10.12.2020

Результати педагогічних конкурсів

Як організувати та провести сучасний урок у школі? Без сумніву, відповідь на це запитання криється у підготовці цікавої та оригінальної наочності, підготовці розробки конспекту заняття і так далі… Тому не дивно, що традиційними для студентів Лисичанського педагогічного коледжу стали конкурси на кращий засіб візуалізації освітнього процесу НУШ «ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО ДИДАКТИКИ" (учасники – студенти 2 і 3 курсу спеціальності «Початкова освіта») та «Кращий студент-практикант» (учасники – студенти 4 курсів всіх спеціальностей).

Конкурси проводиться з метою підтримки творчості студентів, розвитку професійної компетентності, популяризації сучасних засобів наочності, медіа технологій, залучення студентської молоді до активного використання новітніх інноваційних технологій візуалізації навчання у ЗЗСО; пошук нових засобів навчання, ідей, сучасних педагогічних інформаційно-комунікативних технологій; розвиток педагогічної креативності; застосування педагогіки партнерства; зацікавленість обраною професією; виявлення та поширення кращих методичних напрацювань студентів.

У зв’язку з карантинними обмеженнями цього року Конкурси проводилися дистанційно на базі кабінету педагогічної практики та лабораторії початкової освіти ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» протягом листопада-грудня 2020 року.

Стартаперами були подані різноманітні матеріали: презентації PowerPoint, Powtoon, дудлінги, артбуки, лепбуки, хмари слів, предметні зображення та малюнки, плакати, танграми, рахівниці, геоборди, розробки уроків, маски до ігор, комікси, килимок «Доріжка здоров’я», методичні кейси, відео-фізкультхвилинки (руханки) тощо. Загальна кількість учасників складає 38 робіт. Вперше до конкурсу долучилися випускники спеціальності Середня освіта. Фізична культура та продемонстрували власні наробки.

Слід відмітити високу якість наданих засобів, творчий характер та актуальність, різноплановість та систематизованість, естетичне оформлення, доцільність та гармонійність застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій та інноваційних освітніх технологій, психолого-педагогічну та методичну грамотність поданих матеріалів, відповідність вимогам нової української школи.

Конкурсна комісія переглянула всі роботи, визначила переможців та призерів конкурсів.

У конкурсі на кращий засіб візуалізації освітнього процесу НУШ «ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО ДИДАКТИКИ» перемогу здобули:

І місце Щельова Анастасія (група 3-БПО)

ІІ місце Кірющенко Катерина (група 3-БПО)

ІІІ місце Ромичева Поліна (група 3-БПО)

Результати конкурсу «Кращий студент-практикант»:

І місце Гриценко Анастасія (група 4-АД)

ІІ місце Гринь Ольга (група 4-АПО)

ІІІ місце розділили Циганкова Юлія, Пономаренко Яна (група 4-АПО) та Тетьоха Валерія (група 4-АД)

Окремо журі виділило переможців конкурсу «Кращий студент-практикант» на спеціальності Середня освіта. Фізична культура: І місце Шеховцова Дар’я ІІ місце Юрков Дмитро ІІІ місце Коломієць Валентина та Смолій Вероніка

Вітаємо переможців та учасників конкурсу, методистів та бажаємо подальшого професійного зростання і палкого натхнення на шляху до професії ВЧИТЕЛЬ!

Ляшенко Катерина

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021