Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

01.12.2020

Увесь світ сьогодні приділяє максимальну увагу боротьбі з пандемією корона вірусу (COVID-19). На тлі цього важливо не забувати, що, на жаль, є й інші загрози.

1 грудня відзначається День боротьби зі СНІДом, символом якого є червона стрічка, яка символізує пам'ять про людей, життя яких забрав СНІД. Також вона є символом боротьби із захворюванням і надії на те, що незабаром знайдуть ліки від «чуми XX століття».

Традиційно студенти Лисичанського педагогічного коледжу долучилися до акції «Червона стрічка» на знак підтримки усіх тих, кому щодня доводиться жити у боротьбі з цією недугою. Сьогодення вимагає особливої уваги до проблем ВІЛ/СНІД усього суспільства.

Всесвітній День боротьби зі СНІДом – це важлива нагода для підняття поінформованості здобувачів освіти, широких верств населення про проблеми ВІЛ/СНІДу, проблеми людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, звільнення від наркотичної та алкогольної залежності. І нехай Червона стрічка стане символом нашого співчуття, підтримки і надії на майбутнє без ВІЛ.

 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021