Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

26.11.2020

26 листопада 2020 року на базі навчально-методичної лабораторії «Центр мов» були підведені підсумки традиційного конкурсу декламування віршів іншомовних поетів «Я серце віддам Батьківщині», який цього року, зважаючи на епідеміологічну ситуацію в країні, був проведений у дистанційному форматі. Ця подія традиційно націлена на виявлення талановитої студентської молоді Лисичанського педагогічного коледжу, яка небайдужа до вивчення іноземних мов та світової літературної спадщини.

Беручи участь у даному заході, студенти мали змогу поринути у дивовижний світ поезії, продемонструвати власні навички сценічного втілення ліричних творів та власний рівень володіння іноземними мовами. Вірші, представлені на конкурс, були презентовані мовами оригіналів. Яскравий мультимедійний супровід доповнив виступи конкурсантів.

До участі у конкурсі залучились студенти 1-4 курсів спеціальності «Початкова освіта». Читці презентували твори великих майстрів пера та слова: В. Шекспіра, В. Скотта, Дж. Байрона, Л. Стівенсона, Е. Дікінсон, А. Янковського, намагаючись втілити у життя авторський задум та схвилювати серця слухачів.

Яскравим завершенням конкурсу стало висвітлення результатів. Журі визначилось з переможцями:

І місце – Смирнова Діана (4-АПО), Рибалко Кирил (2-АПО)

ІІ місце – Пономаренко Яна (4-АПО), Березова Тетяна (4-АПО), Білан Софія (1-АПО)

ІІІ місце – Циганкова Юлія (4-АПО), Ільминська Ольга (1-АПО), Діденко Анастасія (3-АПО)

Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших успіхів і творчої наснаги!

Бахмет М. Ю.

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2019