Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

25.11.2020

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Початок цієї акції у нашому закладі освіти ознаменувався участю у Всеукраїнській науково-практичній конференції «МИРОБУДУВАННЯ В ОСВІТНІЙ ТА СОЦІАЛЬНІЙ СФЕРАХ», яка відбулася на базі Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

25 листопада 2020 медіатори Служби Порозуміння ВП «Лисичанський педагогічний коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» Зубков М., Голобородько Д., Федотова О., Мітьолкін О., Гончаров В. та координатор служби Пивоварова Г.С. протягом чотирьох годин мали змогу прослухати виступи спеціалістів з медіації з усієї України. Зокрема:

- Андрєєнкової Вероніки, ГО «Ла Страда Україна», директорка департаменту науково-методичної роботи і медіації, координаторка Національної медіаторської мережі – «Відновні практики: соціально-педагогічний потенціал»;

- Соловйової Тетяни, ГО «Центр підтримки громади», медіаторка «Посередництво та медіація: практика впровадження в діяльності фахівця соціальної сфери»;

- Матвійчук Марини , к.п.н., викладачка кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки ЧНУ імені Б. Хмельницького – «Медіація в закладі вищої освіти: можливості та перспективи»;

- Ващенко Ольги, Вище професійне училище №94, викладачка, медіатор - «Створення Служб порозуміння в закладах ПТО»;

- Дацко Оксани, Опорний ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 Жмеринської міської ОТГ, соціальна педагогиня, медіаторка - «Факультатив «Вмію вирішувати конфлікти та будую мир навколо себе»».

Конференція була дуже змістовною та різноплановою. Фахівцями проаналізована специфіка діяльності медіаторів на різних освітніх рівнях, продемонстрований досвідом роботи. За результати конференції учасники отримали сертифікати. Дякуємо організаторам за якісну та змістовну роботу!

Пивоварова Г.С,

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2019