Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

29.09.2020

Міжнародна спільнота відзначає День туризму 27 вересня. Спеціальність фізичного виховання не залишилася осторонь знаменної події, мета якої полягає у тому, щоб привернути увагу до важливості туризму, його соціального, культурного, політичного і економічного значення.

29 вересня викладачі та студенти спеціальності 1-4 курсів брали участь у туристичному заході, який включав подолання смуги перешкод, умовного «болота», встановлення намету.

Конкурси викликали в учасників цікавість, захоплення, купу позитивних емоцій. Проведення таких заходів сприяють вихованню у студентської молоді колективізму, згуртованості, волі до перемоги та подоланню труднощів за будь-якої ціни.

За результатами конкурсів виявили переможців:

  1. «Смуга перешкод» - 3-АФ.
  2. «Болото (подолання групою)» - 3-АФ.
  3. «Болото (подолання індивідуально)» - 4-АФ.
  4. Встановлення намету - 1-АФ.

Туризм – частина фізичної культури і спорту, служить проявленням здорового способу життя, розвитку, досконалістю і збереженню фізичної працездатності і всебічної підготовки. Бажаємо усім долучатися до впровадження культурних цінностей туризму та організації дозвілля молоді.

«СК «ЛПК»

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021