Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

22.09.2020

День партизанської слави

22 вересня 2020 року на Всеукраїнському рівні відзначається День партизанської слави, встановлений Указом Президента України № 1020/2001 від 30.10.2001 р. Ця дата є державним визнанням внеску народних месників у перемогу над нацизмом та масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали. Це – свято людей сильних духом і з чистою совістю, які не шкодували життя для перемоги над ненависним ворогом.

За доброю традицією волонтерська група коледжу вшанувала подвиг місцевих партизан Добринського Петра Андрійовича та Луганського Івана Андрійовича, яких поховано на схилі водоймища району Склозаводу. Вже вкотре за студентською ініціативою прибрано пам’ятник партизан і прилеглу територію; здійснено урочисте покладання квітів у знак пам’яті та пошани відважних, мужніх партизан.

Не забуваймо тих героїв, які віддали власне життя за мир і благополуччя, наблизили час визволення м. Лисичанськ під час Другої світової війни.

 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021