Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

21.09.2020

21 вересня 2020 року в закладі освіти в аудиторному форматі відбулося подвійне свято для першокурсників «Посвята в студенти» та «Шанс.Коледж.Ua», на якому майбутні фахівці мали змогу продемонструвати свої творчі таланти та повноправно стати студентами Лисичанського педагогічного коледжу.

Цікаво та нестандартно здобувачі освіти 4-х курсів усіх спеціальностей провели церемонію прийняття присяги першокурсниками. Майбутні фахівці висловили слова-настанову на роки навчання в коледжі та побажали першокурсникам креативних освітніх ідей, плідних навчальних занять, веселих та справжніх друзів, успішної та продуктивної педагогічної практики, змістовних семінарів, конференцій, уміло та впевнено крокувати в ногу із часом, з ентузіазмом пізнавати нові сторінки обраного фаху й творчо реалізуватися в майбутній професійній діяльності.

Після урочистої присяги першокурсники презентували свої таланти: співали, танцювали, грали на музичних інструментах тощо. Тож, відсьогодні наша коледжна родина поповнилася новими зірочками, які будуть палати та прославляти рідну Альма-матер – Лисичанський педагогічний коледж!

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021