Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

21.09.2020

21 вересня 2020 року в Україні відзначається Міжнародний день миру. Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось добре та приємне для оточуючих. З цією метою студентська спільнота коледжу продовжує діяльність соціального проєкту «Для тих, у кого є серце». Нагодувати, подбати про братів наших менших – це справа кожного! І студенти коледжу не залишають поза увагою тих, хто потребує допомоги. Вже сьогодні зооволонтери принесли смачні страви для бездомних тварин та із задоволенням підгодовуватимуть їх.

Корисні та добрі справи прикрашають людину. Лише спільними зусиллями ми зможемо подолати будь-які проблеми, варто тільки мати добре серце, світлий розум, віру в майбутнє, бажання діяти та допомагати тим, хто цього дійсно потребує! Тож, долучайтеся до корисних та добрих справ!

Залишайтеся чуйними, адже ми знаємо, що У ВАС Є СЕРЦЕ!

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021