Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

09.09.2020

Навчальний рік 2020 для студентів спеціальності «Початкова освіта» розпочався з педагогічної практики «Перші дня дитини в школі». Студенти з 01.09.2020 по 07.09.2020 знайомились з особливостями періоду адаптації дитини під час першого тижня її перебування в умовах реалізації НУШ. Вступ дитини до школи – це різка зміна її життя та діяльності. Помітно змінюється весь розклад життя дитини, її соціальне становище. Провідним видом діяльності першокласника стає навчання. Навчання – це праця серйозна, потрібна організація дисципліни, вольових зусиль зі сторони дитини. Все частіше доводиться робити те, що треба, а не те, що хочеться.

Під час проходження практики студенти спостерігали за роботою вчителя та діяльністю учнів під час уроків та в позаурочний час. Крім того, студенти аналізували проведення індивідуальної роботи вчителя з учнями та їх батьками, вивчали психологічні особливості першокласників.На перервах організовували дозвілля дітей: проводили хвилинки-цікавинки та рухливі ігри для розвитку в учнів уваги, мислення, пам’яті, спритності та витривалості. Майбутні вчителі знайомились зі змістом та методами роботи вчителя з учнями першого класу, оформленням кабінету та класної документації, з аналізу гігієнічних умов навчання та робочого місця вчителя. Тож бажаємо четвертокурсникам не розчаруватись у правильності вибору власної педагогічної дорого у своєму житті!

Жалдакова Ю.В.

 

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021