Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

04.09.2020

4 вересня.2020 на базі Лисичанського краєзнавчого музею відбувся правоосвітній семінар «Захист трудових та соціально-економічних прав та інтересів громадян. Захист прав в судовому порядку», в якому взяли участь студенти ВП «Лисичанський педагогічного коледжу ЛНУ імені Тараса Шевченка».

Семінар був проведений ГО «Східна правозахисна група» за підтримки представництва Фонду ім. Ф. Еберта в Україні. Юристи організації розповіли студентам про роль державних інституцій в контексті представлення та захисту трудових, соціально-економічних прав. Розглядалися питання права на судовий захист, отримання безоплатної правової допомоги та роль уповноваженого ВРУ з прав людини в Луганській області.

На семінарі був присутній представник уповноваженого з дотримання прав жителів Луганської області Павло Лисянський, який провів дискусію з молоддю міста щодо молодіжних правозахисних ініціатив.

Отриманні знання студенти можуть використовувати в повсякденному житті: при зверненні до органів місцевого самоврядування, при влаштуванні на роботу, при отриманні правових консультацій тощо.

Щиро вдячні представникам ГО «Східна правозахисна група» за інформаційний та корисний семінар!

Пивоварова Г.С.

 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021