Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

01.09.2020

Урочиста лекція «Молодь єднає Україну»

Цього року свято 1 вересня у ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» відбулося аудиторно у форматі урочистої лекції «Молодь єднає Україну». Нестандартність заходу пов’язана з особливими умовами, а саме, з епідемічною ситуацією, яка склалася у світі. Так, урочиста лекція мала дві частини: перша характеризувалася своєю патріотичністю, в межах якої майбутні фахівці виконували гімн України та упевнилися, що Україна – безкрая, багата, незалежна країна, а українці – нація незламних, волелюбних, мужніх та сильних духом людей; до уваги студентів було презентовано визначні місця України, показано колорит традицій, обрядів різних куточків нашої української землі. Перша частина заходу проходила в дружній атмосфері та дозволила студентам з натхненням та сформованою позитивною мотивацією приступити до оволодіння новими професійними знанням, уміннями, навичками.

Друга частина урочистої лекції була присвячена інформуванню студентів коледжу про правила внутрішнього розпорядку, які діють в закладі освіти та умови безпечного навчання в час пандемії COVID-19. А також мала на меті залучити здобувачів освіти до використання та поширення найкращих практик безпечного навчання у новій реальності. В межах урочистої лекції для студентів було розроблено та запропоновано матеріали, які допоможуть їм підготуватись до занять у нових умовах; презентовано матеріали «Освіторії», Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я України, зокрема, 5 простих лайфхаків навчання в захисній масці; проведено роз’яснення та інструктажі щодо заходів профілактики, реагування на виявлені симптоми коронавірусної хвороби, а також розроблено алгоритми дій на випадок надзвичайної ситуації, пов’язаної з COVID-19.

Тож, бажаємо здобувачам освіти успішно розпочати 2020/2021н.р. та мати міцне здоров’я для досягнення високих результатів у навчанні та майбутній професійній діяльності!

 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021