Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

24.08.2020

Незалежність – це ми!

Щороку освітянська спільнота Лисичанського педагогічного коледжу радо відзначає одну з найголовніших плеяд державних свят – День Державного Прапора України та День Незалежності України. Адже для кожного з нас незалежність – це життєстверджуючий символ нації. Це слава українського народу, це наша свобода, наша демократія та справедливість, це наші цінності. В них – наша єдність і сила.

Студенти Лисичанського педагогічного коледжу, незважаючи на карантин, не змогли лишитися осторонь визначних серпневих дат і ініціювали фотофлешмоб ,,Я плекаю свою Україну!". У такий спосіб майбутні фахівці виявили власну громадянську позицію, вкотре продемонстрували повагу до державних та народних символів України і невичерпну любов до Батьківщини в цей нелегкий для нас час. Молодь підтвердила, що День Державного Прапора і День Незалежності – це особисте свято кожного з нас. Бо тільки у самодостатності та достатку кожного громадянина полягає сила і незалежність держави. І про це треба пам'ятати. А ще треба пам'ятати, що саме від нашої діяльності, способу життя, способу мислення залежить якою буде Україна завтра.

Незалежність країни – це і наша особиста незалежність, а також можливості для того, щоб самим будувати розвинене забезпечене громадянське суспільство. Інакше народ не зможе бути по-справжньому вільним. Пам'ятаймо, що незалежність – це ми!

 
     
 
     
 
     
 

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021