Лисичанський педагогічний коледж
 

Привітання директора коледжу з успішним завершенням 2019-2020 н.р.!

Шановні викладачі, співробітники,
працівники господарчої служби, бухгалтерії, бібліотеки!
Шановні студенти та їх батьки!

Прийміть найщиріші слова вдячності і привітань з успішним завершенням 2019-2020 н.р.! Він був непростим. Але ви змогли швидко опанувати нові умови роботи й навчання, якісно завершити освітній процес; підтримувати заклад освіти в належних умовах під час карантину.

Я вітаю вас, насамперед, з успішним проходженням процедури акредитації; черговою перемогою викладачів у Всеукраїнському конкурсі «Педагогічний Оскар – 2020» (Мурсамітова І.А., Демченко П.Є., Соломко С.В.); високими результатами конкурсів національно-патріотичної та соціально значущої тематики: «Хто я?», «Для тих, у кого є серце», «Єдина і сильна»; Регіонального творчого конкурсу «Солов’їні далі»; креативними підсумками дистанційної педагогічної практики!

Особливою гордістю для нас є беззаперечна чергова перемога у Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка студенток Осьміної Ганни (І місце) та Пасічник Юлії (ІІІ місце). Ми можемо пишатись гідною презентацією закладу освіти у м. Краков (Польща) в онлайн-фестивалі «Парад зірок – 2020» студентками-випускницями 4 курсу, спеціальності «Середня освіта (Трудове навчання та технології)» Григорян Соною та Суботою Мариною, які посіли призові І та ІІ місця в номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво».

На спортивному олімпі коледжу засяяли нові зірки: Зубков Микита, студент 3 курсу, спеціальності «Фізичне виховання», цьогоріч став двократним призером Чемпіонату України з бойового самбо; студентські команди коледжу здобули багаторазові перемоги на Чемпіонаті Луганської області з баскетболу серед дівчат, на міських змаганнях із шахів, шашок, настільного тенісу.

Приємно відзначити, що випускники 2020 року якісно склали державну підсумкову атестацію в новому форматі. Все це – результат злагодженої роботи всього колективу, за що я щиро вдячна кожному з вас!

Нам є, чим пишатися! Є, над чим працювати! Є, до чого прагнути! Ми маємо невпинно зростати у прагненні розбудови освіти України!

Міцного здоров’я вам, сил, наснаги, терпіння, миру і злагоди, дорогі колеги!

З повагою директор Галина МІНЄНКО

 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021