Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

22.06.2020

Книга – найкращий подарунок!

У квітні 2020 року в Лисичанському педагогічному коледжі відбувся 8 Регіональний творчий інтернет-конкурс «Солов’їні далі», присвячений творчій діяльності нашого земляка, талановитого й відомого лисичанина – В.Сосюри. Учасниками конкурсу цього річ стали більше 60 осіб з різних куточків Луганщини. Близько 40 учнів стали переможцями в різних номінаціях та отримали грамоти, а їхні керівники – подяки.

Разом з тим раді відзначити, що нагородження переможців конкурсу продовжується. Голова місцевого товариства «Просвіта», викладач Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля Ольга Кряжич надіслала нам для наших переможців подарунки – українські книжки! Серед них – нові видання українських класиків та сучасних письменників, дитячі та дорослі твори світової літератури, християнська література для дітей. Сучасне оформлення, висока поліграфічна якість не залишить байдужим жодного з читачів. Це – зразки сучасної книги для сучасного читача.

Найближчим часом кожна книга знайде свого шанувальника – викладачі журналістики коледжу починають розсилку книжкових подарунків.

Душа радіє, що є на Луганщині такі небайдужі люди, як Ольга Кряжич, яка за власною ініціативою збирає українські книги та передає їх безкоштовно усім бажаючим доторкнутись до літературного українського надбання.

Дякуємо і голові журі конкурсу, письменниці Ганні Гайворонській за подаровану для музею нову книгу «Білі лілеї» з дарчим написом. Вона уже зайняла своє почесне місце в експозиції літературна Луганщина.

Попереду – літо – пора відпочинку, який під час карантинних заходів обмежує наші можливості, спілкування, пересування. Тож дуже доречною стане книга, подарована представниками спілки «Просвіта», з якою ви проведете час цікаво й корисно.

Бажаємо Ользі Кряжич та Ганні Гайворонській здоров’я, миру, дякуємо за підтримку та упевнені у подальшій спільній діяльності на теренах літератури та культури нашого краю.

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021