Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

19.06.2020

18 червня 2020 року у ВСП «Лисичанський педагогічний фаховий коледж ЛНУ імені Тараса Шевченка» відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен для студентів спеціальності «Середня освіта (фізична культура)» у вигляді відеоконференції синхронно в часі на платформі Zoom (голова комісії – директор Комунального закладу Лисичанської міської дитячо-юнацької спортивної школи Ладік Д.О., члени – Літовка О.П., Крошка С.А.)

Державна кваліфікаційна атестація містила виконання трьох блоків завдань: науково-теоретичного, проєктно-творчого та практичного. Науково-теоретичний блок передбачав надання студентами по одній відповіді з педагогіки та теорії і методики фізичного виховання; проєктно-творчий блок – визначення задач до обраної теми уроку та вибір форм, методів, прийомів діяльності на уроці згідно визначених задач. На практичному етапі студенти обґрунтовували варіанти рішення запропонованих їм педагогічних ситуацій.

Результати комплексного кваліфікаційного екзамену показали, що студенти опанували програмний матеріал із зазначених дисциплін і продемонстрували в цілому достатній рівень професійної підготовки. При виконанні проєктно-творчих завдань у більшості робіт спостерігається логічність планування розробки уроків, доцільність підбору завдань, правильний підбір методів і прийомів навчання, матеріалу і обладнання для проведення уроку відповідно теми і мети.

Студенти Пальчик М., Парфьонов Д., Букій Я., Камінецька Л., Чернишов С. володіють глибокими і міцними знаннями з педагогіки та методики фізичного виховання, аргументовано використовують їх у нестандартних ситуаціях, вміють знаходити, аналізувати і розв’язувати проблеми, пов’язані із сучасними підходами до визначення методів, засобів, форм виховання та навчання. Вони вдало застосовують теоретичні знання для винесення власних аргументованих суджень в практичній діяльності.

Бажаємо випускникам подальших звершень та успішного вступу до закладів освіти вищого рівня!!!

 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021