Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

16.06.2020

16 червня студенти спеціальності «Журналістика» успішно захистили дипломні роботі. Комплексна кваліфікаційна робота пройшла у форматі Zoom-конференції. Цього року студенти представили найрізноманітніші теми дослідження сфери журналістики у ХХІ ст. Оцінювала роботи та спілкувалася з випускниками атестаційна комісія у складі 3 викладачів на чолі з Китаєвою О. С. – головою комісії, головним редактором регіональної газети «Новый Путь».

Не дивлячись на новий формат проведення захисту робіт, студенти продемонстрували якісні знання з багатьох фахових навчальних дисциплін. Випускники 2020 року у своїх роботах дослідили становлення блогерства як нового виду журналістики, визначили особливості впливу політики збройного конфлікту на журналістику, проаналізували журналістське розслідування як жанр та метод сучасності, визначили стан вивчення авторського права в Україні та дослідили місцеву пресу, її стан в країні та проблематику. Студентки Ганага Анна, Кожевнікова Ліана, Богданова Евеліна та Жиліна Ірина продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки.

За результатами державної атестаційної комісії, впевнено можемо сказати – це вже вкотре вдалий випуск студентів ВП «Лисичанський педагогічний коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», які можуть змінити наше майбутнє на краще!

 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021