Лисичанський педагогічний коледж
 

Новини

25.05.2020

ОНЛАЙН-ЧЕЛЕНДЖ «ТАТО, МАМА І Я – СПОРТИВНА СІМ’Я»

У зв’язку із введенням карантинних заходів із запобігання поширенню COVID-19 і забороною проведення всіх масових (розважальних та спортивних) заходів з 12.03 по 11.05.2020 року, на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 (зі змінами), Луганське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України організувало для фізкультурників та спортсменів в онлайн-конкурс «Тато, мама і я – спортивна сім’я!» серед сімей з дітьми віком від 6 до 9 років, 10-12 років, 13-16 років.

Регламент проведення онлайн-передбачав підготовку оригінального відео, знятого на телефон чи веб-камеру за таким змістом:

1. Назва команди, девіз та розповідь дитини про свого спортивного кумира на якого він (вона) хочуть бути схожими (до 3 хвилин).

2. Стрибок зі скакалкою за 30 секунд (кожний учасник сім’ї (3 відео).

3. Згинання рук в упорі лежачи кожного учасника (3 відео).

4. Підйом тулубу із положення лежачи до ніг, зігнутих у колінах на 90 градусів (3 відео).

5. Передача м’яча (волейбольний чи гумовий, схожий за діаметром до волейбольного) на відстані 3 метри за 1 хвилину між дитиною та одним із батьків (1 відео).

До участі в онлайн-конкурсі «Тато, мама і я – спортивна сім’я!» долучились викладачі педагогічного коледжу – Ляшенко В.В. та Ляшенко К.І. зі своїм сином та посіли ІІІ призове місце!

Вітаємо наших переможців і зичимо нових звершень!

 

 
     
 
     
 
     
 

 

Корисні посилання
Різне

© Відокремлений структурний підрозділ «Лисичанський педагогічний фаховий коледж Луганського національного університету імені Тараса Шевченка», 2012-2021